RUBI 14988

RUBI 14988

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-15): 111280.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
A SPEED-MAGNET kézi vágógépet bármilyen típusú kerámia csempe gyakori vágására tervezték, ezáltal ideális eszköz a burkolólaphoz, amely könnyű és sokoldalú szerszámot keres a legigényesebb munkákhoz.

A SPEED-MAGNET kézi vágók háromféle hosszúságban kaphatók: 62, 72 és 92 cm, bőrönddel vagy anélkül. Ideálisak egyenes és átlós vágásokhoz a legnagyobb pontossággal.

A SPEED-MAGNET vágók két vezetővel rendelkeznek, amelyek biztosítják a vágási és törésvonalak jobb láthatóságát. A mozgatható kocsi megszakító lábával megkönnyíti a szögben történő vágásokat. A milliméter méretű soros vágásokhoz és 45 fokos átfedéshez az oldalsó vonalzó teszi ezt a fűrészt kényelmes és sokoldalú szerszámgá.

A SPEED-MAGNET vágókészülékeket egy új megszakítótalp-rendszer különbözteti meg, amely lehetővé teszi az egykezes működést. A MAGNET rendszer blokkolja a megszakítót a felső helyzetben, megkönnyítve a csempe vágását és javítva a láthatóságot. Ezután egyszerűen a rúd felfelé mozgatásával a megszakító lábát leengedi, amely maximális nyomást gyakorolhat 800 kg-ra, biztosítva a tiszta és pontos vágást.

Az összes SPEED-MAGNET modellnek az alján azonos támaszok vannak, amelyek nagy csempetöredékeket támasztanak, és két, 20 mm átmérőjű, krómozott és kalibrált acélvezető korróziógátló bevonattal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a vágást és a törést, és biztosítják az egész szerszám hosszú élettartamát.

A maróválaszték egyik értékes tulajdonsága a cserélhető vágókések használata, tehát különféle anyagokhoz választhatók, ami hosszabb élettartamot jelent. A vágóhoz 8 mm-es kés tartozik, de az összes RUBI kés (6, 8, 10, 18 és 22 mm használható).

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.